Bettine Vriesekoop geeft clinic bij Fletio

Vriesekoop: tafeltennis is gewoon een geweldig leuke sport

Op vrijdag 8 november is Bettine Vriesekoop aanwezig bij Fletio om een tafeltennis clinic te geven. Zowel leden van de club als andere belangstellenden uit de gemeente Utrecht zijn welkom. De zaal is open vanaf 19:00 uur. Bettine zal 2 clinics geven voor maximaal 16 deelnemers per clinic van 45 minuten. Daarnaast zal ze een presentatie geven over wat zij allemaal heeft geleerd.

Als je de clinic van Bettine Vriesekoop wil volgen , geef je dan op via mailadres: secretaris.fletio@gmail.com . Uiterlijk 1 week voor de clinic krijg je een mail terug met een bevestiging of je een plek hebt bij de clinics. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, het kan zijn dat het vol is. Je kunt je evt ook in de zaal opgeven om 19:00 uur maar dat kan alleen als er nog plekken vrij zijn. Je bent sowieso welkom bij de club om te komen kijken en er is ook gelegenheid om vrij te spelen.

Bettine Vriesekoop is de bekendste en meest succesvolle tafeltennisser die Nederland heeft gekend. Van 1977 tot 2002 beoefende zij haar sport op het hoogste niveau. Ze is o.a. diverse malen Europees kampioen geweest, ze heeft 2 x de Europese top 12 gewonnen en werd maar liefst 14 maal Nederlands kampioen, 2 x Sportvrouw van het jaar en won 2 maal een bronzen medaille op het WK.

Bettine heeft na haar sportieve carrière zich verder ontwikkelt. Zo heeft ze bijv Chinese talen en culturen gestudeerd, ze is China correspondent geweest en heeft veel boeken geschreven en geeft ook lezingen over China.